Topp 5 saker Uddevalla önskar sig

0
788

Tomten var i Uddevalla för några månader sedan, men inför 2021 önskar vi oss följande va?

Färre meter över havet

Att inte behöva åka en sunkig charter till Italiens Venedig för att där behöva uppleva gondoler, turistfällor eller torg fyllda av duvbajs. Att bara behöva glida nerför backen tlll Centrum för att få en dos av Venedig vore great!

Båtuthyrning

Vem vill inte kunna hyra en vattenscooter, motorbår eller segelbåt i stan? Att i Nordens Venedig kunna hyra en liten jolle istället för att pynta en peng till västtrafik för att smidigt ta sig från Monalisa-lunch till musikskolan skulle iaf göra mig till en bättre människa.

Gummibåtsfestival

Glöm inte var ni hörde det först! Tänk er hundratals vinterbleka Svenskar trycka ner sina gymstjärtar i biltemajollar, i kombination med dunkadunka á la E-type och flera burkar Falcon. Visualisera! Le!

Badhus

Aqua-park Uddevalla, 320 000 m2 badlanskap. Trampolin på toppen av Carlia, simskola längs Junogatan eller vattengymnastik i Museiparken. Problemet med att bygga badhus är löst, låt hela Uddevalla bli en vattenpark!

Fiske och rekreation

Tänk att från vardagsrumsfönstret kunna dra en makrill till middagen eller att kunna meta i sömnen direkt från sovbingen. Fisketurismen omsätter miljoner, tänk vad pengar vi skulle kunna plocka in i stadskassan. Vi behöver inte slösa pengar på en Brandstation heller, då fuktigheten i Uddevalla omöjliggör bränder.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here