Uddevallakrönikan, Mars

0
48

Jag är inget geni när det gäller att skapa hemsidor, men dock vill jag berätta om hur man med gemensamma krafter kan åstadkomma ganska fantastiska saker.

Jag smyglanserade sidan sent en kväll, och det tog inte mer än några minuter förrän tips på aktiviteter postades till mig. Morgonen därpå fick jag ett samtal från en kille som arbetar för att främja Uddevalla och dess turism, som bidrog med idéer och tankar kring sidan på ett mycket positivt sätt. Strax därpå fick jag ett meddelande från en kille som ville hjälpa till att skriva för sidan, och då främst bevaka musikscenen. Mindre än ett dygn efter smyglanseringen fick jag tips och att bädda in evenemangskalendern från uddevalla.com. Under det första dygnet hade sidan över 1000 besökare. Detta kan bli bra! Jag tror att denna sida fyller ett tomrum hos befolkningen i Uddevalla

Uddevalla är inte helt olik många andra städer i samma storleksordning, med butiker, fabriker och köpcentrum, men vad som är unikt med just oss är att vi ändå är hjärtat i Bohuslän. Hjälp mig, hjälp oss att skriva och tips om hur sidan kan kompletteras. Jag vill ha hjälp av dig med glöd och intresse inom följande ämnen:

Musik – rapportera, recensera och ha koll på det senaste inom musik i vår stad.
Shopping – nya butiker i stan, på Torp.. Butiksjippon, instagramflöden? Skriv om mode, skriv om allt som rör shopping i Uddevalla!
Idrott – hur gick IFK Futsal´s senaste match, eller när möter Kropps nästa motståndare? Var idrottsreporter!
Nöje – Cumuluskraft kanske anordnar något för ungdomar? Uddevallakalaset, Hamnfest eller Ljungskiledagen?
Mat och dryck – Ny meny på Varvet, eller en ny Indisk restaurant? Saluhall eller sportbar. Skriv om vår lokala mat och dryck

Jag riktar redan nu ett stort tack till Uddevalla.com / västsverige.com – det är där evenemangskalendern samt Se och göra kommer från.

Jag har tidigare pratat och proklamerat att en ansvaret på att skapa en levande stad blir ligger på såväl invånare som politiker, ingen kan skylla på någon annan. Visionen för denna samlingsplats är att du som besökare alltid ska ha nära till hands att hitta de senaste aktiviteterna och samtidigt kunna läsa och diskutera kring dem!

 

/ Dotte