Det blir inte alltid som man tänkt sig, men vad gör väl det?

0
525

Igår planerade vi att besöka Parksommar i Hasselbacken, men då vi för en gångs skull verkligen var ute i god tid besökte vi Pinchos trevliga uteservering före konserten startade. Väl på väg dit såg vi massor av människor, framförallt ungdomar, som valde ut de bästa platserna.

Efter Pinchosbesöket var det ytterligare 30 minuter kvar till Cheries tur att sjunga, så vi tog våra vänner i handen, och barnen i vagnen för att ta något svalkande på den nya restaurangen Maro Grills uteservering. Tiden gick, serveringen var trevlig med något långsam. Regnet kom, vi satt kvar – spelningen missades men vi fick en härlig middag på en go uteservering i goda vänners lag.

 

Så kan det bli! Visst har Uddevalla ändå ett rikt mat och kulturutbud?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here