Att knyta näven i fickan och hoppas på bättring är ingen lösning.

0
1010
Att knyta näven i fickan och hoppas på bättring är ingen lösning.
 
ON-OFF, Siba, EPA är bland annat tre större butikskedjor som försvunnit. Nu minns vi dem knappt. En försvinner, någon annan tar vid.
 
Visst är det tråkigt att Åhlens, McDonalds och Yomo stänger – men vi måste samtidigt ha i åtanke att för exakt ett år sedan så öppnade Saluhallen, O´Learys och 1803. Några nya kommer till, några gamla försvinner. Några nya överlever, några gör det inte.
 
Vi kan inte lägga över ansvaret på enkom våra politiker. Visst finns det förbättringspunkter som politiken kunde fixat, men det är trots allt jag och du som gör det aktiva valet att välja var vi äter och handlar.
 
Negativitet sprider sig snabbare än löpeld, och tar snabbt höga vågor. Jag vill att vi riktar blicken framåt och håller tummarna på att någon (kanske just du?) är initiativtagare till en ny etablering i vårt centrum.