Stand-up i Uddevalla!

0
468

Jörgen Sjöberg har underhållit Sverige på heltid i 9 år och är idag en av anrika ståuppklubben Norra Brunns mest anlitade komiker. Tidigare jobbade han 6 år som reseledare, destinationschef och rundtursguide på olika destinationer runt om i världen och under dessa år har Jörgen träffat underbara människor och hamnat i en del märkliga men roliga situationer. Dessa möten ligger till grund för showen GUIDEN, en ca 90 minuter lång standupshow om livet som reseledare! I föreställningen får du bland annat svar på frågorna. Vad är det för fel på Danmark? Finns det verkligen inga dumma frågor? Hur fungerar egentligen trafiken på Bali?

Med ett energiskt och medryckande kroppsspråk tar Jörgen med dig på en resa.
En resa du kommer skratta gott åt!

Folkets Hus i Uddevalla den 1 november kl. 1900

Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/6phbzvbyy9h3ll0/2018-11-01/guiden
Pris: 195 kronor.