Jack ”The Joker” Hermansson kan vinna pris i Uddevalla ikväll! – Uddevalla Idrottsgala

0
642

Jack Hermansson är nominerad till folkets pris, likaså IFK Uddevalla futsals herrlag och Matilda Hellqvist. Någon av dessa tre nominerade vinner folkets pris på Uddevalla Idrottsgala, som återigen arrangeras av Uddevalla Näringsliv.

Bohusläningen har i år haft hand om nomineringar och röstningsförfarandet – vilket gjort att galan blivit än mer publik!

Årets eldsjäl, årets parasportare, årets ledare och årets unga ledare skall utses av idrottsgalans jury. Dessa uppmärksammas och priser delas ut, idrottare uppmuntras och kontakter mellan Näringsliv och Idrott knyts. Idrottsgalan är ett viktigt inslag!

Idrottsgalan är ett arrangemang som jag haft glädjen att besöka vid flera tillfällen. Galan arrangeras en gång om året och besöks av såväl idrottare som näringslivsprofiler och lokala företag. Galan domineras av prisutdelningar och mingel, härlig musik och en hög standard. Som vanligt sker galan på Hotell Carlia. Alexander Rahm är galageneral och konferencier, vilket han som vanligt sköter med bravur.

Bild: Bildbyrån/Håkan Fredriksson

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here